Skip to main content

Ravintolarasvojen keräys ja kierrätys

Tiesitkö, että käytetyistä uppopaistorasvoista voidaan valmistaa ilmastoystävällistä biopolttoainetta suomalaisille rahtialuksille? VG-EcoFuel hoitaa ravintolasi paistorasvan kierrätyksen helposti ja ilman kuluja. Kierrättämällä kasviöljyt meidän kauttamme olet mukana torjumassa ilmastonmuutosta konkreettisella tavalla.

Kierrätä käytetyt paistorasvat helposti ja ilman kuluja

Toimitamme oman keräysastian suoraan ravintolaasi, leipomoosi tai grilliisi. Keräysastia voi sijaita ulkona tai sisätiloissa. Kun astia on täynnä, tulemme noutamaan sen ja tuomme samalla uuden tyhjän keräysastian tilalle. Saatavilla olevien keräysastioiden koot ovat 60 litraa, 200 litraa ja 1000 litran IBC-säiliö. Otamme maksutta mukaan myös keräysastian vieressä olevat kannelliset/korkilliset astiat. Saatte myös oikeuden käyttää vastuullisesta yrityksestä viestivää kierrätysmerkkiämme esim. nettisivuillanne, ja ensimmäisen keräysasian toimituksen yhteydessä toimitamme tarran, jonka voi liimata vaikkapa ravintolan oveen tai tiskille.

Tilaa oma paistorasvan keräysastia jo tänään!

Pienkeräily ja kierrätyspisteet

Noudamme käytettyjä paistorasvoja hotelleista, ravintoloista ja leipomoista ympäri Suomen. Keräyspisteitämme on mm. tukuissa. Olemme pyrkineet tekemään kierrätyksen käyttäjille mahdollisimman helpoksi: keräyspisteitä on siellä mistä öljyt ostetaan, ja meidän keräyspisteisiimme voi palauttaa öljyt niiden ostopakkauksessa.

keraily@vgecofuel.fi
puh. 040 612 6667 (tyhjennyspyynnöt tekstiviestillä tai WhatsAppilla)

VG-EcoFuelin edut Kespro-tukun asiakkaille

Oletko Kespron asiakas? Tilaa veloitukseton keräyspalvelu käytetyille kasviöljyille, kahvinporoille sekä ensimmäisenä vain Kespron asiakkaille: viinipullonkorkkien kierrätyspalvelu. Tutustu palveluun ja tilaa keräyspalvelu helposti verkossa klikkaamalla alta

Kespron palvelut